Goal van Franjo Ivanovic tijdens Club Brugge-Union:

Goal van Ivanovic tijdens Club Brugge-Union: “Deed me denken aan Bergkamp”

Vandaag om 18:27

Union heeft een neus voor spitsen en die spitsen hebben ook vaak een neus voor doelpunten. Franjo Ivanovic lijkt de goalgetter te zijn die Union Saint-Gilloise momenteel zo hard nodig heeft. Het panel van La Tribune werpt een blik op de spits zijn prestaties. 

Na een moeizame start van het seizoen, waarin Union moeite had om doelpunten te scoren, heeft de Kroatische spits zijn weg naar doel gevonden. "Franjo Ivanovic heeft alles in zich om een grote spits te worden", zegt Philippe Albert in de aflevering, geciteerd door RTBF

De spits heeft tijd nodig gehad om zich aan te passen, maar begint nu zijn ritme te vinden. "Zijn doelpunt tegen Brugge deed me denken aan het beroemde doelpunt van Bergkamp bij Arsenal. Alleen de allergrootsten kunnen zo'n doelpunt maken", voegde Albert toe.

Hoewel Ivanovic steeds meer in vorm komt, is er discussie over wie de beste partner voor hem zou zijn in de aanval. Nordin Jbari geeft de voorkeur aan Kevin Rodriguez boven Mohammed Fuseini. "Ik zie hem beter spelen met Rodriguez dan met Fuseini. Helaas speelt Rodriguez momenteel niet op zijn best. Maar … Hij creëert meer ruimte voor Ivanovic", aldus Jbari. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.