Matz Sels pakt punt met Nottingham Forest bij Chelsea

Sels uitblinker bij Nottingham op bezoek bij Chelsea: "We hadden ook kunnen winnen"

Vandaag om 20:10

Na avonturen bij Newcastle United en RC Strasbourg streek Matz Sels in de winter van 2024 neer bij Nottingham Forest. Bij de ploeg uit de Premier League is Sels de onbetwiste nummer één. In het afgelopen weekend wist hij met Nottingham een punt over te houden aan de uitwedstrijd tegen Chelsea.

"We hadden op voorhand getekend voor een punt, maar als je de wedstrijd zag, hadden we ook kunnen winnen, noteert Sporza uit de mond van Sels. "We hebben nu al 6 wedstrijden op verplaatsing niet verloren. Daar moeten we vertrouwen uit tanken."

Sels blonk in de wedstrijd tegen Chelsea uit. "Ik was blij om het team in de wedstrijd te houden. Met een paar goede reddingen was het belangrijk om het team energie te geven."

Met Nottingham Forest staat Sels momenteel op een tiende plaats in de Premier League. Tijdens zeven gespeelde wedstrijden incasseerde de Rode Duivel slechts zes tegentreffers.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.