Zulte Waregem weet nipt te winnen van Club NXT

Zulte Waregem boekt nipte zege tegen Club NXT en pakt tweede plek

Vandaag om 18:16

Zulte Waregem heeft in eigen huis een nipte 2-1 zege geboekt op Club NXT. Namens Zulte Waregem wisten Youssef Challouk en Nicolas Rommens het net te vinden. Voor de beloften van Club Brugge scoorde Lenn De Smet.

In de match tussen Zulte Waregem en Club NXT hadden de jonkies van Club Brugge meer de bal, maar Zulte Waregem meer kansen. Na 19 minuten wist Challouk Essevee op voorsprong te brengen. Hierdoor gingen de ploegen rusten bij een 1-0 stand.

Club NXT kwam scherp uit de kleedkamer en wist via De Smet de bordjes gelijk te hangen. In de 62e minuut wist Zulte Waregem opnieuw op voorsprong te komen via een zeer fraaie vrije trap van Rommens.

Het lukte Club NXT niet om nog eens terug in de match te komen. Door de zege heeft Zulte Waregem nu 16 op 21 in de Challenger Pro League, slechts een punt minder dan koploper RWDM. Club NXT behaalde tot nu toe 9 op 21 en zag Jong Genk passeren op de ranglijst.