Gustaf Nilsson is niet fit bij Club Brugge voor match Union SG

Tegenvaller voor Club Brugge: spits Nilsson geraakt niet speelkaar voor Union

5 oktober om 20:32

Een tegenvaller voor Club Brugge: de kampioen kan zondag nog altijd niet rekenen op Gustaf Nilsson. De Zweede spits keek woensdag tegen Sturm Graz toe vanop de tribune, en moet nu ook match tegen Union Saint-Gilloise misssen.

Nilsson moest vlak voor de match in Oostenrijk afhaken met problemen aan het onderbeen. Ferran Jutglà nam zijn plaats in, maar die liet in het Champions League-duel geen onuitwisbare indruk achter en liet een aantal scoringenkansen onbenut.

Blauw-Zwart maakte zaterdagavond de wedstrijdselectie bekend en op de lijst met spelers ontbrak Nilsson. Een flinke tegenvaller dus voor coach Nicky Hayen, de Zweed kwam namelijk in bijna alle partijen van Club dit seizoen aan de aftrap.

Hayen kan vanwege schorsing ook geen beroep doen op Raphael Onyedika. Casper Nielsen is nog geblesseerd. Siquet en Spileers zijn daarom door de coach toegevoegd aan de wedstrijdselectie. 

De gehele selectie:
22. Simon Mignolet
29. Nordin Jackers
16. Van Den Heuvel
44. Brandon Mechele
04. Joel Ordóñez
02. Zaid Romero
58. Jorne Spileers
55. Maxim De Cuyper
64. Kyriani Sabbe
65. Joaquin Seys
41. Hugo Siquet
62. Lynnt Audoor
30. Ardon Jashari
20. Hans Vanaken
10. Hugo Vetlesen
21. Michał Skóraś
07. Andreas Skov Olsen
68. Chemsdine Talbi
08. Christos Tzolis
09. Ferran Jutglà
17. Romeo Vermant

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.