Theo Leoni over gesprek Zeno Debast na Sociedad-Anderlecht:

Leoni over gesprek Debast na Sociedad-Anderlecht: “Zijn goal tegen Lille”

Vandaag om 14:16

Na de 1-2 overwinning van RSC Anderlecht op Real Sociedad in de Europa League, sprak middenvelder Theo Leoni vol trots. Hij maakte zijn eerste Europese doelpunt, een schitterende treffer met de binnenkant van zijn rechtervoet. 

"Ik kan de bal echt goed raken met de binnenkant van mijn voet," zei Leoni. Hij benadrukte hoe speciaal het voor hem was om dit in een groot Europees stadion te doen. Ook zijn familie was aanwezig in het stadion. "Het zal een ongelooflijke herinnering zijn", voegde hij toe, geciteerd door Sudinfo.

Na de wedstrijd kreeg Leoni felicitaties van zijn ex-teamgenoot Zeno Debast, die de wedstrijd vanuit huis volgde. "Zeno belde Killian Sardella, en ik maakte van de gelegenheid gebruik om hem te vertellen dat hij me had geïnspireerd met zijn doelpunt tegen Lille in de Champions League", vertelde Leoni. 

Hoewel hij linkervoetig is, gaf hij aan dat hij vaker met zijn rechtervoet scoort. "Om te voetballen ben ik beter met mijn linker, maar om de bal te raken, ben ik beter met rechts omdat ik daar meer kracht in heb", legde hij uit. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.