Hein Vanhaezebrouck uit kritiek op Club Brugge-speler Andreas Skov Olsen

Geduld van Vanhaezebrouck met Skov Olsen is op: "Stoppen hem op te hemelen"

Vandaag om 20:31
Laatste update: om 20:34

Club Brugge heeft de focus na de midweekse zege in de Champions League weer verlegd naar de competitie. Zondag ontvangt Blauw-Zwart namelijk Union Saint-Gilloise. Volgens Hein Vanhaezebrouck is er bij Club één speler die moet vrezen voor zijn basisplek.

Vanhaezebrouck zag namelijk dat Ferran Jutglà en Andreas Skov Olsen niet bij de beste spelers hoorden, woensdag tegen Sturm Graz. Die eerste deed echter hard zijn best. “Jutgla werkt tenminste nog. Dat doet Skov Olsen niet eens. Ik zag het al in de eerste minuut. Hoe kan je zo aan een match beginnen?”, klinkt het bij Het Nieuwsblad.

Dat de Deen werd gewisseld vond Vanhaezebrouck dan ook een goede zaak. “Sterk en gedurfd van Nicky Hayen dat hij hem er aan de rust heeft afgehaald. Het is toch iemand met naam en faam.”

Volgens Vanhaezebrouck toont de buitenspeler zijn kwaliteiten veel te weinig bij Blauw-Zwart. “Skov Olsen heeft talent maar hij toont het heel sporadisch. Misschien moeten we maar eens stoppen met hem op te hemelen omwille van zijn zogenaamde grote talent.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.