Daam Foulon terug op training KV Mechelen

Foulon keerde terug uit ziekenhuis: "Zag mijn voordeur openstaan"

Vandaag om 18:58

Daam Foulon is teruggekeerd op het trainingsveld bij KV Mechelen. De verdediger scoorde voor KV Mechelen tegen Cercle Brugge, maar liep hierbij ook een hersenschudding op. In diezelfde periode werd de speler van KV Mechelen ook slachtoffer van een inbraak.

Foulon zal zijn rentree in de wedstrijdselectie waarschijnlijk maken in tegen Oud-Heverlee Leuven. "Ik train opnieuw met de groep. Als dat goed blijft gaan, ben ik inzetbaar", aldus de verdediger bij Het Nieuwsblad.

Naast een hersenschudding kreeg de Foulon te maken met een onaangename verrassing toen hij het ziekenhuis mocht verlaten. "Ik was nog zo blij om thuis te zijn. Ik stapte met mijn papa de lift in van mijn appartementsgebouw en zei: ‘Amai, opnieuw in mijn eigen bed liggen.’ Toen de lift weer openging, zag ik mijn voordeur openstaan, het slot volledig opengebroken."

"Ze hebben alles van waarde, voornamelijk juwelen, uit de kasten gehaald. Naast het materiële verlies zit je met het nare gevoel dat vreemden in jouw appartement – wat een veilige plek hoort te zijn – zijn binnengedrongen", vertelt de verdediger.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.