Keown kritisch op rol Van Nistelrooij bij Manchester United

'Ik kijk naar Van Nistelrooij, geeft hij wel alles aan Ten Hag?'

Vandaag om 10:14

Arsenal-legende Martin Keown twijfelt aan de inzet van Ruud van Nistelrooij bij Manchester United. De oud-voetballer ziet Erik ten Hag als 'een eenzame man' aan de zijlijn staan bij The Red Devils.

Bij talkSPORT worden de recente prestaties van Manchester United besproken. Keown heeft zijn twijfels bij de toewijding van de technische staf. "Ik kijk naar Van Nistelrooy. Geeft hij wel alles aan deze manager (Ten Hag, red.)? Deze manager ziet er erg eenzaam uit aan de zijlijn."

"Is Van Nistelrooy aan het wachten om het over te nemen? Want het lijkt erop dat er verandering gaat plaatsvinden", vervolgt Keown zijn verhaal. Hij vraagt zich af of elk staflid iets toevoegt aan de groep. "Ik zie dat niet bij Van Nistelrooy. Ten Hag zit daar maar, er gebeurt niets, er is geen gesprek. Pep (Guardiola, red.) gaat terug en praat met de assistenten naast hem."

Ook gaat Keown in op de speelstijl van de ploeg van Ten Hag. "Het idee komt van de manager en ik zie geen geloof in wat ze proberen te bereiken en de manier waarop ze proberen te spelen", vertelt hij. "Ze zijn niet goed in balbezit en ze kunnen niet echt druk zetten."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.