Colin Coosemans ziet duel Real Sociedad - RSC Anderlecht zitten

Coosemans over vorm Anderlecht: “We zijn het aan onze stand verplicht”

Vandaag om 18:41

Colin Coosemans schoof in Spanje aan voor de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Real Sociedad. De doelman van RSC Anderlecht maakte alvast zijn ambities duidelijk. “Wij zijn het aan onze stand verplicht om in elke wedstrijd attractief voetbal te brengen,” benadrukte de 32-jarige doelman. 

De doelman is zich  bewust van de uitdaging die voor hem ligt tegen Real Sociedad. “Als je naar de kwaliteiten van deze ploeg kijkt, weet je dat het een moeilijke avond zal worden,” gaf hij toe, geciteerd door Het Laatste Nieuws. In zijn ogen is Sociedad de sterkste ploeg in Anderlecht’s Europees programma.

Coosemans had van ex-ploegmaat Sergio Gómez al gehoord dat het moeilijk zou worden om in Spanje iets te rapen, maar paars-wit hoopt toch te verrassen. Met de overwinning in de eerste wedstrijd tegen Ferencváros op zak, denkt Coosemans dat Anderlecht bevrijd aan de wedstrijd kan beginnen. 

“Die eerste wedstrijd was cruciaal voor ons,” legde hij uit. Hij prees verder ook de aanpak van interim-coach David Hubert. “We gaan hier proberen attractief voetbal te tonen,” besloot hij vol vertrouwen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.