Sunweb trots op samenwerking met RSC Anderlecht

Sunweb trots op samenwerking: “RSCA biedt elke week onvergetelijke momenten”

Vandaag om 17:44

Sunweb is zeer te spreken over de overeenkomst met RSC Anderlecht. Sunweb is de gloednieuwe shirtsponsor en namens het reisbureau vertelt Tim Van den Bergh over de samenwerking. De Chief Commercial Officer van Sunweb Group uit zich zeer content.

Sunweb vertelt als volgt over de samenwerking met Anderlecht. “We zijn ongelooflijk trots om samen te werken met RSC Anderlecht, een club met zo'n prestigieuze geschiedenis en gepassioneerde fanbase. Bij Sunweb geloven we in het creëren van onvergetelijke momenten voor onze klanten, en dat is wat Anderlecht zijn fans elke week biedt”, deelt Van den Bergh via de officiële kanalen van RSCA.

Van den Bergh sluit af door aan te geven wat het partnerschap betekent voor Sunweb. “Door shirtsponsor te worden van paars-wit, bouwen we een sterk partnerschap op dat gebaseerd is op gedeelde waarden en het creëren van onvergetelijke herinneringen, zowel op als naast het veld.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.