Hayen voor de match tussen Club Brugge en Sturm Graz

Hayen: “Niet voor niets Oostenrijks kampioen, Club kan daar onderuit voetballen”

Vandaag om 12:46

Nicky Hayen staat met Club Brugge in de tweede speelronde van de competitiefase van de Champions League tegenover Sturm Graz. Hayen waakt voor onderschatting tegen de kampioen van Oostenrijk.

Hayen geeft aan wat Club Brugge van plan is om te doen tegen Sturm Graz. “Het stadion zal morgen zo goed als vol zitten. We willen op het veld onze wil opdringen. Ik wil niet spreken over dat we moeten winnen, want dan lijkt het alsof de andere wedstrijden minder betekenen. Dat is niet het geval. We gaan wel vol voor de drie punten”, citeert Het Nieuwsblad Hayen.

Hayen vindt dat Club Brugge efficiënter moet zijn en waakt voor onderschatting van de kampioen van Oostenrijk. “Sturm Graz onderschatten zou trouwens het domste zijn wat we zouden kunnen doen. Ze zijn niet voor niets Oostenrijks kampioen. Ze spelen met hoge druk, maar we hebben al bewezen dat we daar onderdoor kunnen voetballen”, besluit Hayen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.