Neymar is terug op trainingsveld bij Al Hilal

Neymar kan weer trainen, Braziliaan keert terug na jaar blessureleed

30 september om 22:03

Goed nieuws voor de fans van Neymar: de Braziliaan is op de weg terug na zijn kruisbandblessure. Hij verscheen bij zijn club Al Hilal weer op het trainingsveld en mag gaan denken aan een rentree.

De 32-jarige aanvaller raakte in oktober vorig jaar zwaar geblesseerd tijdens een interland tegen Brazilië. Hij scheurde de voorste kruisband van zijn linkerknie en liep bovendien schade aan zijn meniscus op, wat zijn herstel nog gecompliceerder maakte.

Neymar werd daarna geopereerd en begon met zijn revalidatie. In zijn afwezigheid pakte Al Hilal het kampioenschap. Ook de Copa America met Brazilië moest hij laten passeren. “Ik ben blij om weer bij de selectie te zijn”, reageerde de steraanvaller op Instagram.

Over de datum van zijn rentree is nog niets bekend. Neymar, die in 2023 de overstap maakte van Paris Saint-Germain, speelde amper vijf wedstrijden voor Al Hilal. Toen raakte hij dus al geblesseerd.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.