Degryse over de sportieve malaise van Beerschot in de Jupiler Pro League

Degryse: “Er is maar één schuldige voor de sportieve malaise van Beerschot”

Vandaag om 12:16
Laatste update: om 12:34

Marc Degryse heeft zich kritisch geuit over het beleid bij Beerschot. Beerschot draagt de rode lantaarn in de Jupiler Pro League met 1 op 27. Volgens Degryse maakt het niet veel uit welke hoofdtrainer er op dit moment voor de groep staat bij de Ratten. De Antwerpse derby liep uit de hand en Beerschot gaf uiteindelijk forfait.

Degryse ziet het somber in voor de sportieve toekomst van Beerschot. “Je mag om het even welke trainer voor de groep van Beerschot zetten, het zal niet beter worden. Er is maar één schuldige voor de sportieve malaise, en dat is het beleid”, deelt Degryse via Het Laatste Nieuws.

Degryse zag Beerschot kansloos onderuitgaan tegen Antwerp op de Bosuil en legt uit waar het volgens hem misgaat in het beleid van Beerschot. “Wat baat het om een buitenlandse investeerder te hebben als die zich helemaal niet bekommert om de club”, aldus Degryse.

“Beerschot is nu al een vogel voor de kat. Zelfs de eindronde kan geen soelaas brengen, de achterstand zal te groot zijn. Kuyt krijgt van mij het voordeel van de twijfel. Per slot van rekening loodste hij de club naar eerste klasse, en ik vond dat hij zijn ploeg op de Bosuil alles bij elkaar scherp aan de aftrap had gebracht”, besluit Degryse.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.