Degryse uit kritiek op Club Brugge na gelijkspel tegen Charleroi in JPL

Degryse uit kritiek op Club Brugge: “Woensdag niet herpakken? Dan ingrijpen”

Vandaag om 10:02
Laatste update: om 10:14

Marc Degryse heeft zich na de afgelopen speelronde van de Jupiler Pro League kritisch geuit over Club Brugge. Blauw-Zwart speelde met 1-1 gelijk op bezoek bij Sporting Charleroi.

Club Brugge behaalde 1 op 6 in de Jupiler Pro League voor de aankomende Champions Leaguematch tegen Sturm Graz. “Club mag blij zijn dat Simon Mignolet - die toch al eens links en rechts wat gemompel mag horen - twee uitstekende ballen pakt. Onze vriend Skov Olsen nam nog eens een snipperdag - kan gebeuren, hé -, maar ook Onyedika, Ordoñez en De Cuyper maakten alweer geen goede beurt”, deelt Degryse via Het Laatste Nieuws.

Degryse wil Maxim De Cuyper een laatste kans geven bij Club Brugge tegen Sturm Graz. “Het beeld van De Cuyper was dat van de voorbije wedstrijden. Ik geef hem nog respijt in Sturm Graz, omdat die wedstrijd té belangrijk is om dan ingrijpende veranderingen te doen, maar als hij zich woensdag niet kan herpakken, vind ik dat Hayen moet ingrijpen”, besluit Degryse.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.