Muslic ontgoocheld na late gelijkmaker tegen STVV

Ontgoochelde Muslic: "We gaven het balbezit veel te gemakkelijk weg"

29 september om 22:32

Cercle Brugge heeft een mooie kans op een zes op zes laten liggen. Tegen Sint-Truiden gaf de ploeg van Miron Muslic in het slot nog een 1-0-voorsprong uit handen: 1-1. Daar kon de trainer absoluut niet mee leven.

Een naar eigen zeggen "teleurgestelde" Muslic had vooral moeite met wat zijn manschappen na de pauze op de mat legden. "In de tweede helft gaven we het balbezit veel te eenvoudig weg, we konden op geen enkel moment meer de controle houden", luidt zijn analyse bij Sporza. De Bosniër wijt dat in de eerste plaats aan een gebrek aan frisheid.

Toch had hij ook opnieuw een sneer voor zijn achterhoede in petto. Enkele weken geleden zette Muslic de boel al eens op scherp. "Die goal mogen we nooit slikken, dat heeft puur te maken met concentratie", briest hij. Mocht Cercle de driepunter over de streep getrokken hebben, dan zou het nu aansluiting vinden met de middenmoot. Bovendien zou het dan over STVV gewipt zijn in de stand.

Er was niet alleen de sportieve opdoffer voor Muslic en co, want ook op het vlak van blessures kwam Cercle niet ongeschonden uit het duel. "Daarnaast kreeg ik ook te horen dat we Somers en Agyekum voor weken moeten missen, dat is een serieuze aderlating voor ons", zucht Muslic nog eens.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.