Patro Eisden wint van RAAL La Louvière

Patro Eisden wint in Challenger Pro League de topmatch van La Louvière

29 september om 21:48
Laatste update: 29 september om 21:50

In de Challenger Pro League heeft Patro Eisden zondagavond drie punten weggehaald bij RAAL La Louvière. Reno Wilmots en Bafode Dansoko troffen doel voor de bezoekers.

Patro Eisden heeft nog niet verloren dit seizoen en ook in het Stade de Tivoli kon de ploeg van coach Stijn Stijnen de volle buit wegslepen. Halverwege de eerste helft zette Wilmots ietwat tegen de verhouding in op 0-1.

De thuisploeg had veel meer balbezit, maar kon gedurende de hele partij niet tot veel gevaar komen. Vlak voor rust verdubbelde Dansoko de voorsprong voor de bezoekers. Na rust mocht Keano ‘Kiki’ Vanrafelghem nog aanleggen voor een strafschop, maar de smaakmaker miste de opgelegde kans.

Door de winst is Patro nu vierde op de ranglijst met 12 op 18. La Louviere verliest voor het eerst dit seizoen en is een plekje gedaald: het staat nu derde.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.