Storm na verlies van KV Mechelen bij KRC Genk in de Jupiler Pro League

Storm na verlies in Genk: “Zo gemakkelijk hebben we het hier nog nooit gehad”

Vandaag om 15:32

Nikola Storm zag KV Mechelen met 2-1 verliezen op bezoek bij KRC Genk. Het lukte Malinwa opnieuw niet om met een resultaat huiswaarts te keren. Het werd de dertiende nederlaag op rij in Genk en volgens Storm was dit allesbehalve nodig.

Mechelen leek erg dicht bij een resultaat tegen de koploper van de Jupiler Pro League. “In de tweede helft dacht ik nog: zo gemakkelijk hebben we het hier nog nooit gehad”, citeert Sporza Storm.

Mechelen ging aan de leiding, maar zag Genk het via een penalty en een blunder van doelman Ortin De Wolf toch nog helemaal omdraaien. “We gaan hier nooit winnen”, besloot Storm na een 13e nederlaag op een rij in Genk. “Als het vandaag al niet lukt.”

Storm geeft aan dat het erg onwaarschijnlijk was dat Mechelen toch nog verloor. “Als je zoveel kansen nodig hebt om te scoren op verplaatsing, dan is het moeilijk. Tegen Gent was het hetzelfde: zoveel kansen en toch niet scoren.”

Storm sloot af door te benadrukken dat hij nog steeds niet kon geloven dat Mechelen uiteindelijk verloor van Genk. “De laatste tegengoal is dan extra pijnlijk, maar zoiets kan altijd gebeuren. Ik kan echt niet geloven dat we nog verliezen.”