Kuyt laat zich uit over inzetbaarheid Verlinden in Antwerp - Beerschot

Kuyt doet mysterieus: “Ziet er beter uit dan verwacht”

28 september om 21:34

Op zondag zijn de ogen van de meeste voetballiefhebbers gericht op Antwerpen. Daar staat immers Royal Antwerp FC – Beerschot op het programma. Mogelijk komt Thibaud Verlinden in actie in de derby.

Vorig seizoen hielp Verlinden Beerschot mee aan de titel in de Challenger Pro League. Dit seizoen zit de flankspeler al aan drie assists. Op de vorige speeldag tegen STVV viel Verlinden al na tien minuten geblesseerd uit. Beerschot ging uiteindelijk met 0-3 de boot in tegen de Kanaries.

De fans van Beerschot hopen dat Verlinden tijdig fit geraakt voor de match tegen Antwerp, maar Kuyt doet voorlopig geheimzinnig over de inzetbaarheid van Verlinden. “Het ziet er beter uit dan verwacht, maar daar ga ik het bij laten”, aldus de trainer op de website van Beerschot.

Antwerp en Beerschot beginnen zondag aan de derby om 13u30. Antwerp pakte voorlopig 13 punten dit seizoen. Beerschot staat met 1 punt op de laatste plaats in de stand. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.