Kuyt voor Antwerpse derby tussen Beerschot en Antwerp op de Bosuil

Kuyt voor Antwerpse derby: “Moeten met schuim op de bek en shirt natmaken”

Vandaag om 13:01

Dirk Kuyt gaat het met Beerschot opnemen tegen Royal Antwerp FC in de Antwerpse derby. De hoofdtrainer van de Ratten geeft aan wat er voor Beerschot nodig gaat zijn ome en resultaat te behalen op de Bosuil.

Kuyt noemt het normaal dat de supporters van Beerschot leven voor hun club. “Op de eerste plaats zou ik het gek vinden als de supporters niet zouden leven voor hun club. Vriend en vijand geven ons weinig kans. Eigenlijk hebben we al verloren voor de meesten”, citeert Sporza Kuyt.

Kuyt vertelt over de manier waarop Beerschot zich moet tonen tegen Antwerp. “Daarom valt er net zoveel te winnen voor ons. We moeten onze fans vooral tonen dat we er alles aan zullen doen en nooit de strijd zullen staken. Dat is het minste wat we kunnen doen”, aldus Kuyt.

De hoofdtrainer van Beerschot sluit af door te benadrukken dat Beerschot iets goed te maken heeft. “Maar de spelers zijn zich bewust van de mogelijkheid om iets goed te maken nu. We moeten "met schuim op de bek" het veld opkomen en ons shirt natmaken”, besluit Kuyt.