Matteo Dams officieel lid van de A-kern van PSV

PSV is "trots" op "schoolvoorbeeld" Dams, die promotie krijgt in Eindhoven

Vandaag om 20:44

Bij PSV maakten in het verleden heel wat Belgen het mooie weer. De ploeg uit Eindhoven heeft nu ook het volste vertrouwen in een nieuwe landgenoot. Matteo Dams is immers officieel overgeheveld naar de A-kern van PSV.

Een echte verrassing is de promotie van Dams niet. Onze 20-jarige landgenoot speelde dit seizoen immers al zes duels in de Eredivisie en mocht ook al proeven van de Champions League. “We zijn buitengewoon tevreden over de prestaties van Matteo en de stappen die hij maakt", aldus directeur voetbalzaken van PSV Earnest Stewart via de clubkanalen van PSV.

Toen hij acht jaar was, verliet Dams de jeugdopleiding van Royal Antwerp FC en ging hij zijn geluk beproeven in Nederland. "Matteo is natuurlijk het schoolvoorbeeld van hoe we het graag zien bij PSV. Hij heeft onze hele jeugdopleiding doorlopen en keihard gewerkt om steeds weer die volgende stap te maken. Binnen alle geledingen van de club zijn we enorm trots om te zien waar hij nu staat”, stelt Stewart nog

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.