Noah Fadiga na nederlaag KAA Gent tegen Cercle Brugge

Fadiga teleurgesteld na nederlaag Gent: “Naar mijn mening was het niet verdiend”

Vandaag om 17:41

Ondanks een doelpunt van Noah Fadiga slaagde KAA Gent er niet in om te winnen op bezoek bij Cercle Brugge. De wedstrijd in de Jupiler Pro League ging met 2-1 verloren.

Fadiga heeft het moeilijk met de nederlaag in de JPL wedstrijd tegen Cercle. "Het is lastig om te incasseren, ook al weet je wanneer je naar Cercle Brugge komt, dat er weinig voetbal aan te pas zal komen. Ze hanteren vaak de lange bal en dan krijg je een lastige wedstrijd", noteerde Het Nieuwsblad uit de mond van Fadiga.

Volgens de vleugelaanvaller van KAA Gent was de zege van Cercle Brugge niet terecht. "Naar mijn mening was het niet verdiend. We gaven natuurlijk wel enkele kansen weg en hun doelpunten vielen ook na gemakkelijk balverlies. Anderzijds hadden we ook beter kunnen omspringen met de kansen die we bij elkaar voetbalden."

De volgende tegenstadner die KAA Gent staat te wachten in de Jupiler Pro League is Oud-Heverlee Leuven. Zondag zal er om 18:30 uur worden afgetrapt in de Planet Group Arena.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.