Dams over liefde voor Antwerp: "Ga alles doen om derby niet te missen"

26 september om 12:16

Matteo Dams staat op het randje van de doorbraak bij PSV. Hij speelde zelfs al mee in de Champions League, maar blijft ook zijn ex-club Antwerp nog altijd op de voet volgen.

Dams speelde maar tot de U8 bij Antwerp, maar is toch trots op The Great Old. "Mijn vader heeft vroeger bij de jeugd van Antwerp gespeeld", aldus Dams bij Het Nieuwsblad"Het eerste elftal heeft hij nooit gehaald. Maar mijn zus en ik hebben thuis de liefde voor Antwerp met de paplepel meegekregen. Ik heb er zelf maar erg kort gespeeld. Maar als ik thuis ben en Antwerp speelt, dan probeer ik altijd te gaan kijken."

Dams kent zijn weg op de Bosuil. "Vorig jaar was ik erbij tegen Barcelona in de Champions League. Ook de titelviering na de goal van Alderweireld heb ik live in het stadion meegemaakt. De derby van zondag tegen Beerschot? Wij spelen zaterdagmiddag al tegen Willem II. Ik ga er alles aan doen om die derby niet te moeten missen", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.