Boskamp over van Bommel als trainer bij Anderlecht

“Wat Fink doet bij KRC Genk, dat kan van Bommel ook met RSC Anderlecht”

Vandaag om 08:06
Laatste update: om 08:15

Johan Boskamp, heeft na het ontslag van hoofdtrainer Brian Riemer bij RSC Anderlecht, Mark van Bommel naar voren geschoven als zijn mogelijke opvolger. Volgens Boskamp is de voormalige hoofdtrainer van Royal Antwerp FC een voortreffelijke keuze voor paars-wit.

Boskamp legt uit waarom hij van Bommel een voortreffelijke keuze vindt. “In zijn twee jaar bij Antwerp heeft hij toch iets unieks neergezet. Het is ook een man met veel persoonlijkheid. Geloof mij, Mark gaat zich geen dingen laten influisteren door Fredberg met dat belachelijke oortje. Wat Fink doet bij Genk, kan Van Bommel ook met Anderlecht”, citeert Het Belang van Limburg Boskamp.

Boskamp vertelt verder over de mogelijke invloed van van Bommel bij Anderlecht. “Dat hij een ploeg onmiddellijk naar zijn hand kan zetten. Bij Genk zie je nu een heleboel dingen terug die je vorig seizoen bij STVV zag. Ze spelen met lef. Al was ik dinsdag wel kwaad op Fink omdat hij Karetsas op de bank liet. Ik snap dat hij hem wat wil sparen, maar als liefhebber wil ik dat gastje altijd zien spelen”, besluit Boskamp.