RSCA Futures lijdt ook nederlaag tegen Lommel en blijft speuren naar eerste winst

20 september om 21:48
Laatste update: 20 september om 22:20

RSCA Futures kent een dramatisch seizoensbegin en heeft ook in Limburg niet voor verandering kunnen zorgen. Op bezoek bij Lommel verloor het andermaal en ging het met 2-1 onderuit.

De partij begon bijzonder goed voor Lommel, dat na amper vijf minuten nieuweling Mo Salah (ex-Club Brugge) al de score zag openen. Daar leek het ook niet bij te gaan blijven, want niet veel later kregen de Limburgers ook een strafschop, die echter werd gemist door Jason van Duiven.

Het was lang niet het einde van een spannend begin van de wedstrijd. Ook de bezoekers van Anderlecht konden zich tonen en Milan Robberechts, die slechts zijn tweede partij speelde voor de Brusselaars, wist de bordjes weer op gelijke hoogte te brengen.

Toch was dat niet meteen het signaal van een grote comeback van RSCA Futures. Het balbezit bleef voor Lommel, al bleven de grote kansen uit. De Limburgers waren de betere ploeg en verdiende naarmate de wedstrijd vorderde ook een doelpunt. In het slot kwam dat doelpunt er uiteindelijk ook via Diego Rosa, die voor de 2-1 eindstand zorgde.

Door de winst van Lommel stijgen de Limburgers voorlopig na de derde plek in de stand. RSCA Futures is troosteloos laatste en blijft speuren naar de eerste overwinning van het seizoen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.