Club Brugge-pion blinkt uit tegen Dortmund: "Die gaan ze niet kunnen houden"

20 september om 22:04

Borussia Dortmund won woensdag dan wel met 0-3 van Club Brugge, toch wisten enkele Bruggelingen flink wat indruk te maken. Vooral één naam sprong er helemaal uit: Raphael Onyedika.

Onder meer Hein Vanhaezebrouck zag de Nigeriaan stevig uitblinken en spaarde de lof in Het Nieuwsblad niet voor de middenvelder. "Outstanding. Groots. Die gaan ze na dit seizoen niet kunnen houden. Hij was heel sterk en dat heeft Europa ongetwijfeld gezien", geeft hij aan.

 En ook commentator Tom Boudeweel zag Onyedika stevig uitblinken. "Zeker in de tweede helft heeft Brugge bij momenten knap gevoetbald, de ruimte gevonden, prima gecombineerd en het spel verlegd. Onder leiding van alweer een beresterke Onyedika, in aanvallend en in verdedigend opzicht. Club mag blij zijn dat hij nog altijd op Jan Breydel voetbalt", vertelt hij bij Sporza.

Afgelopen zomer leek Onyedika ook te gaan vertrekken na interesse uit de Premier League en vooral Galatasaray, maar die transfer kwam er niet. Toch lijkt een transfer komende zomer of zelfs winter nu helemaal onafwendbaar.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.