Louis Patris denkt niet aan terugkeer bij RSC Anderlecht

Patris denkt niet aan terugkeer bij Anderlecht: "Te weinig opportuniteiten"

Vandaag om 10:25

Louis Patris kreeg geen kansen meer bij RSC Anderlecht, dus koos hij eieren voor zijn geld en trok op uitleenbeurt naar Sint Truiden VV. Of de verdediger nog terugkeert naar het Astridpark valt te bezien.

Patris voelt zich alvast goed thuis op Stayen. "Ik ben nog maar twee weken hier, maar de aanpassing is heel vlot verlopen", klinkt het bij HLN. "Ook met de vele Japanse spelers in de groep. Dat zijn allemaal jongens met de juiste mentaliteit en in het voetbal hebben we samen hetzelfde doel voor ogen: zo goed mogelijk ons best doen voor de club en zoveel mogelijk matchen zien te winnen."

Over een eventuele terugkeer bij Anderlecht wil Patris nog niet nadenken. "STVV heeft een aankoopoptie bedongen, dus we zien wel wat er gebeurt. Ik ben van Leuven naar Anderlecht gegaan, maar daar bleken er iets te weinig opportuniteiten te zijn. We zijn dus op zoek gegaan naar een oplossing en ik hoop hier toch weer wat speelminuten te verzamelen."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.