De Ideale Wereld deelt satirische video Brian Riemer

De Ideale Wereld geeft Riemer trapje na: "Pakte als T1 nog niet één trofee"

Vandaag om 09:30
Laatste update: om 09:40

Bij De Ideale Wereld hebben ze de ontslagen RSC Anderlecht-coach Brian Riemer nog een klein trapje na gegeven. "Riemer, je pakte als T1 nog niet één trofee", klonk het in het satirische programma in een lollig liedje gebaseerd op de Supertramp-song 'Dreamer'.

Maar het is niet enkel leedvermaak in het liedje dat de televisieshow maakte. "Het is geen lol dat supporters imbecielen zijn. Het glas was halfvol, maar ze vonden het een minder seizoen. Jij kon daar maar weinig aan doen", klinkt het ook met enige compassie.

Riemer kreeg donderdag zijn congé, de thuisnederlaag tegen KRC Genk was de druppel die de emmer deed overlopen. David Hubert neemt nu tijdelijk waar bij Anderlecht. Mark van Bommel, Kasper Hjulmand en Thomas Letsch worden genoemd als mogelijke opvolgers.

Bekijk het filmpje van De Ideale Wereld hieronder.

@deidealewereld Boeken toe voor Brian Riemer.#riemer #rsca #anderlecht #voetbal #proleague #rscanderlecht ♬ origineel geluid - deidealewereld

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.