Courtois viert première van documentaire, alle Real-collega's aanwezig

Vandaag om 08:31
Laatste update: om 08:43

Thibaut Courtois stond donderdag even niet op het voetbalveld. De doelman van Real Madrid vierde samen met zijn ploegmaats de première van zijn documentairefilm ‘Courtois: The Return of the Number 1’.

De reeks over de revalidatie na zijn zware knieblessure van vorig seizoen komt vrijdag uit op streamingplatform Amazon Prime. In de vierdelige serie volgt de kijker het zware seizoen 2023-24 van de ex-Rode Duivel, waarin hij te maken had met twee zware knieblessures. 

Alle sterren van ‘De Koninklijke’ waren donderdag aanwezig bij de feestelijke premiere. Kylian Mbappé, Luka Modric, Jude Bellingham, Vinicius waren allemaal in keurige uitdossing komen opdraven.

"Het oorspronkelijke idee was om een documentaire te maken over de job van doelman", zegt Courtois tegen het Spaanse AS. "Maar toen kwam opeens die blessure, en zijn we van idee veranderd. Als ik kijk waar ik dertien maanden geleden stond en waar ik nu sta, ben ik heel erg dankbaar."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.