Fredberg over zoektocht nieuwe hoofdtrainer Anderlecht

Fredberg over nieuwe T1 Anderlecht: “Vrije trainer of iemand bij andere club ”

19 september om 14:59
Laatste update: 19 september om 15:33

Jesper Fredberg, de CEO Sports van RSC Anderlecht, vertelt over de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer na het ontslag van Brian Riemer. Fredberg geeft aan dat Anderlecht zo snel mogelijk de juiste opvolger wil presenteren.

Fredberg legt uit wanneer Anderlecht de opvolger van Riemer wil presenteren. “Wanneer we de juiste opvolger hebben. Het gaat er nu om dat we het juiste profiel vinden die ons een volgende stap verder kan brengen”, deelt Fredberg aan DAZN.

Er is werk aan de winkel voor Fredberg bij Anderlecht. “We moeten nu op zoek gaan naar een profiel dat de honger en de ambitie heeft. Om onderdeel van het team en de club te zijn zodat we samen onze doelen kunnen bereiken”, geeft Fredberg aan.

Tegenover Het Laatste Nieuws vertelt Fredberg dat Anderlecht niet beperkt is in de zoektocht naar een nieuwe T1. “Alles is mogelijk, een vrije coach of iemand bij een andere club. Het juiste profiel is het belangrijkste, dan ben ik altijd bereid te onderhandelen. We gaan niet iemand pakken om iemand te hebben, we gaan onze tijd nemen”, besluit Fredberg. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.