Vandenbempt vergelijkt Riemer met Fink na ontslag bij Anderlecht

Vandenbempt: “Genk de druppel geweest voor Riemer, contrast met Fink groot”

19 september om 14:02
Laatste update: 19 september om 14:03

Peter Vandenbempt heeft zijn mening gegeven over het ontslag van Brian Riemer bij RSC Anderlecht. Volgens de analist is het 0-2 verlies tegen het KRC Genk van Thorsten Fink de druppel geweest.

“Maar de match tegen Genk is de druppel geweest. De manier waarop Anderlecht overklast werd in de eerste helft in eigen huis, is hard aangekomen”, deelt Vandenbempt via Sporza.

“Ik denk dan vooral aan het contrast waarmee Thorsten Fink bij Genk in geen tijd iets heeft neergezet qua voetbalpatronen tegenover wat Anderlecht na een wekenlange voorbereiding en 7 speeldagen nog altijd maar brengt. Dat was er te veel aan”, aldus Vandenbempt.

Vandenbempt geeft ook aan dat de onvrede van de supporters van Anderlecht ook meespeelt. “En natuurlijk is er ook de druk van de supporters. Je wil als club niet zomaar toegeven aan de roep om een ontslag, maar als het te veel is, dan is het te veel”, besluit Vandenbempt.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.