Arne Engels debuteert in Champions League met Celtic

Engels na CL debuut: “Ik kan nog steeds niet geloven wat ik aan het doen ben”

Vandaag om 08:28

Arne Engels speelde woensdagavond met Celtic de eerste wedstrijd in de Champions League. Op Celtic Park werd Slovan Bratislava met 5-1 verslagen, waardoor de ploeg uit Schotland de eerste drie punten kon bijschrijven.

Engels debuteerde in de wedstrijd tegen Slovan Bratislava in de Champions League. "Het was een ongelooflijke avond, zeker met het publiek in het begin. Dat heb ik nog nooit meegemaakt in mijn carrière. Ik heb er echt van genoten", klinkt een trotse Engels bij Het Laatste Nieuws.

De Rode Duivel speelde pas een aantal wedstrijden voor Celtic, maar maakt direct een uitstekende indruk. "Ik kan nog steeds niet geloven wat ik aan het doen ben. Ik ga nog een paar weken nodig hebben om alles te laten bezinken. Nu wil ik er gewoon voor blijven gaan."

Ook in de wedstrijd tegen Slovan Bratislava was Engels weer van grote waarde. Hij wist Celtic via een strafschop op een 3-0 voorsprong te zetten. Daarnaast gaf Engels ook een assist op Liam Scales, hij scoorde de 1-0.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.