Pep Guardiola over blessure Kevin De Bruyne

Guardiola over blessure De Bruyne: "Ik zal donderdag meer info hebben"

Vandaag om 08:09

Manchester City speelde met Kevin De Bruyne in de basis met 0-0 gelijk tegen Inter in de Champions League. Echter kwam de Rode Duivel slechts 45 minuten in actie. De Bruyne bleef in de rust achter in de kleedkamer vanwege een enkelblessure. 

Tijdens de wedstrijd kreeg De Bruyne een tik op zijn enkel van Inter-doelman Yann Sommer. Op de persconferentie gaf trainer Pep Guardiola aan dat hij nog niet met de dokters gesproken had.

De trainer sluit niet uit dat De Bruyne tegen Arsenal weer het middenveld van Man City invult. "Ik zal donderdag meer info hebben. Of hij terug zal zijn tegen Arsenal? We zullen zien", noteerde Sporza uit de mond van Guardiola. Manchester City speelt het volgende Premier League duel tegen Arsenal.

Rode Duivel Jérémy Doku kwam tegen Inter pas in de 80ste minuut binnen de lijnen. De vleugelaanvaller was de vervanger van Bernardo Silva.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.