Sterckx over de houdbaarheid van trainer Riemer bij Anderlecht

“Heb ook niet het gevoel dat Riemer spelers beter maakt bij Anderlecht”

18 september om 23:33

Bert Sterckx, de journalist van Sporza, blikt vooruit op de houdbaarheid van Brian Riemer bij RSC Anderlecht. Paars-wit ging in eigen huis met 0-2 onderuit tegen KRC Genk en volgens Sterckx kan het spoedig voorbij zijn voor Riemer bij Anderlecht.

Sterckx denkt dat het programma van Anderlecht in het voordeel werkt voor Riemer. “Kijk eens naar het programma van Anderlecht de komende weken: Charleroi, Ferençvaros, Dender, Sociedad en Standard. Het volgt elkaar allemaal heel snel op. Dan is het niet evident om daar nu plots iemand anders te zetten”, citeert Sporza Sterckx.

“Anderzijds heb ik ook wel het gevoel dat Riemer op dit moment geen spelers beter maakt. Maar met die opeenvolging van wedstrijden is het gewoon heel moeilijk om daar doordacht in te grijpen. Maar goed, als Anderlecht zaterdag nog eens verliest, dan zal de kritiek wel heel hard worden, vrees ik”, besluit Sterckx.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.