LIVE-Discussie: Club Brugge - Borussia Dortmund

LIVE-Discussie: Club Brugge krijgt in het slot nog opmerkelijke strafschop tegen

18 september om 22:49
Laatste update: 18 september om 22:49

Na een uitstapje naar de Conference League vorig seizoen, is Club Brugge voor de zesde keer in zeven seizoenen aanwezig in de Champions League. Gemakkelijk zal het niet worden in de eerste match op het Jan Breydel, de tegenstander is namelijk een van de finalisten van het voorbije seizoen: Borussia Dortmund

Voor Blauw-Zwart-coach Nicky Hayen betekent het zijn debuut in de Champions League. De trainer wil indruk gaan maken met zijn ploeg op het allerhoogste niveau. "We willen ons tonen en de waarde van de club uitstralen in Europa", zei hij tijdens de persconferentie voorafgaand aan de partij. Hayen beschikt over een nagenoeg fitte selectie. Alleen Casper Nielsen (spierblessure) en Bjorn Meijer (knieoperatie) ontbreken.

Opstelling Club Brugge

De laatste vier partijen tussen Club en Dortmund waren allemaal in de Champions League en geen enkele keer trokken de Duitsers aan het kortste eind. Drie keer won Dortmund en eenmaal eindigde het gelijk. Tijdens al die vier wedstrijden hield de Duitse grootmacht bovendien de nul. Het is dus aan Blauw-Zwart om voor een stunt te zorgen.

Opstelling Borussia Dortmund