Hayen blikt vooruit op Kortrijk – Club Brugge in Jupiler Pro League

Hayen blikt vooruit op Kortrijk – Club Brugge: “Voor hun grootste wedstrijd”

13 september om 14:37

Nicky Hayen, de hoofdtrainer van Club Brugge, blikt tijdens de persconferentie van Blauw-Zwart vooruit op de wedstrijd tegen KV Kortrijk. De oefenmeester benadrukt dat het voor de Kerels een specialere match is.

Hayen geeft aan dat hij met Club Brugge een gemotiveerd Kortrijk verwacht. “Kortrijk uit is altijd voor hun een heel speciale wedstrijd. De wedstrijd van het jaar. Heel veel sfeer, kleiner veld, veel duels. Een wedstrijd die op hun lijf geschreven is. Wij weten dat ze heel direct spelen, we moeten klaar zijn voor die tweede bal en de verderzetting. We mogen niet vergeten ons eigen spel van de laatste weken te brengen”, deelt Hayen.

Hayen krijgt vervolgens de vraag of Club Brugge nu moet bevestigen. Blauw-Zwart verloor in de laatste twee seizoenen van Kortrijk. “Absoluut, je refereert ook naar vorig seizoen en het seizoen ervoor. Toen hebben we verloren van Kortrijk, dat moeten we nu vermijden. We zitten in een positieve flow, dat moeten we volhouden. Dat is hetgeen wat we willen doen, tegen wie we ook spelen”, besluit Hayen.