EA Sports FC 25 onthult beste Eredivisie-spelers, Bakayoko in top 10

EA Sports FC 25 onthult beste Eredivisie-spelers, Bakayoko in top tien

12 september om 20:30

In aanloop naar de officiële release van EA Sports FC 25 zijn de tien beste spelers van de Eredivisie bekendgemaakt. Landskampioen PSV steekt er bovenuit in de game van ontwikkelaar Electronic Arts. Onder meer Johan Bakayoko vinden we terug in de top tien. 

Met vijf spelers is PSV goed vertegenwoordigd in de top tien. Luuk de Jong, Jerdy Schouten en Joey Veerman krijgen alleen een rating van 81. Doelman Walter Benítez krijgt 80 en Johan Bakayoko 79. Bakayoko is daarmee automatisch de Belg met de hoogste ranking in de Eredivisie. 

Samen met de drie PSV'ers De Jong, Schouten en Veerman is David Hancko de beste speler in de Eredivisie. De Slowaakse verdediger heeft ook een rating van 81. Hij is de enige Feyenoord-speler in de top tien. Ajax levert drie spelers af met Jordan Henderson (80), Steven Berghuis (79) en Brian Brobbey (79). FC Twente completeert de lijst met Lars Unnerstall, die een rating van 80 heeft.

EA Sports FC 25 is vanaf vrijdag 27 september overal beschikbaar. De Ultimate Edition kan vanaf 20 september gespeeld worden. Op de ratings van de meeste spelers is het nog even wachten. Wel staat al vast dat Kevin De Bruyne met een rating van 91 een van de spelers is met de hoogste rating in het spel. Thibaut Courtois kreeg een rating van 89. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.