Lucas Schoofs na vroege uitschakeling Lommel SK in bekertoernooi

Schoofs na vroege uitschakeling Lommel in bekertoernooi: “Er is stevig met elkaar gesproken”

12 september om 16:22

Lommel SK werd al vroeg in het bekertoernooi uitgeschakeld door Belisia Bilzen. In eigen huis werd er met 0-1 verloren. Lucas Schoofs reageerde op de uitschakeling.

"Er zijn harde woorden gevallen na onze onverwachte uitschakeling in de beker en er is stevig met elkaar gesproken, maar we zijn er met z’n allen uit geraakt en ik we zullen hier sterker uitkomen", aldus Schoofs bij Het Laatste Nieuws.

Lommel SK verloor met Zalán Vansca een waardevolle speler. "Zo’n jongen is niet makkelijk één-op-één te vervangen, maar ik kan je wel zeggen dat zijn opvolger Filip Stevanović al mooie dingen liet zien op training", meldt de middenvelder van Lommel.

In de volgende speelronde van de Challenger Pro League speelt Lommel een wedstrijd tegen Royal Francs Borains. De doelstelling voor Schoofs is duidelijk. Er moet gewonnen worden. "Wij weten wat ons te doen staat, want we willen de aansluiting met de kop van het klassement niet verliezen."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.