De Neve: "Het is jammer dat wij niet in het Lotto Park mogen spelen"

12 september om 13:44

De vrouwen van Anderlecht staan op de rand van de Champions League. Ze moeten enkel Valerenga verslaan om deel te nemen aan het kampioenenbal. Laura De Neve vindt het wel jammer dat die wedstrijd niet in het Lotto Park doorgaat.

In de vorige rond won Anderlecht van Birkirkara uit Malta. "Het was de eerste keer in vier jaar dat het ons gelukt is die ronde te overleven", aldus De Neve. "We kenden ook wel wat geluk met de loting. Vorig jaar gingen we er met 3-0 uit tegen de Noorse kampioen Brann Bergen, volgende week treffen we met Valerenga opnieuw de Noorse kampioen."

Het wordt dus een zware opdracht. "Het niveau in Noorwegen ligt hoger dan in België. Dat betekent niet dat we kansloos zijn, maar we gaan wel top moeten zijn om te kunnen stunten. Het is trouwens jammer dat we niet in het Lotto Park mogen spelen. Na zeven landstitels op rij had dat een vorm van erkenning betekend. De vrouwen van Standard spelen hun thuismatchen bijvoorbeeld wel op Sclessin", benadrukt De Neve.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.