Didier Deschamps reageert na zege Frankrijk op Rode Duivels

Deschamps ziet het goedkomen met Rode Duivels: "Waanzinnige aanvallende weelde"

10 september om 07:46

Na de nederlaag tegen Italië lag Didier Deschamps onder vuur bij Frankrijk. De bondcoach van Les Bleus kon door de zege op de Rode Duivels dan ook opgelucht ademhalen.

Deschamps vond dat de Rode Duivels goed aan de partij waren begonnen. "België zette in de openingsfase goed druk en wij waren net iets te slordig aan de bal", citeert het Het Laatste Nieuws de Franse bondcoach. "Naarmate de wedstrijd vorderde, werden we sterker."

De overwinning kwam op een goed moment voor Deschamps, na de uitschakeling op het EK en de verliespartij tegen Italië. "Het is altijd leuk om een prima elftal als België te verslaan. In Frankrijk verwachten ze dat we altijd met 3-0 winnen, maar dat is niet realistisch."

En met de Rode Duivels komt het volgens Deschamps wel goed. "België baadt in een waanzinnige aanvallende weelde. Er is potentieel aanwezig, maar geef die ploeg nog wat tijd. Ze beschikken over heel wat jonge spelers die nog wat ervaring missen en dat heb ik Domenico (Tedesco, red.) ook gezegd."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.