Marc Degryse over de kansen van de Rode Duivels tegen Frankrijk

Degryse weet hoe Rode Duivels Frankrijk kunnen verslaan: "Liggen mogelijkheden"

8 september om 12:46

Marc Degryse weet wel hoe de Rode Duivels maandag kunnen winnen van Frankrijk. De analist raadt bondscoach Domenico Tedesco goed te kijken naar de partij tussen Les Bleus en Italië van afgelopen vrijdag.

Degryse voorziet een lastige wedstrijd met een Franse ploeg die een reactie zal willen geven na de thuisnederlaag tegen de Italianen. "Frankrijk zal geen twee keer op rij willen verliezen. Meer nog: dat mág eigenlijk niet. Gebeurt dat wel, komt er oneindig veel kritiek", analyseert de oud-international.

Een tip voor Tedesco hoe de Rode Duivels het maandag moet aanpakken heeft Degryse wel. "Door te kijken naar hoe de Italianen het hebben aangepakt. Ze prikten écht goed tegen. De momenten dat ze eruit kwamen, deden ze dat snel én met heel veel mensen."

De kansen van de Rode Duivels liggen volgens de analist dan ook op de counter. "Daar liggen er ook mogelijkheden voor ons: in de omschakeling. We hebben er alleszins de spelers voor", klinkt het beslist.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.