Van PSV naar Lierse: "Wil tonen dat ze in Eindhoven verkeerd waren"

6 september om 22:00

Lierse SK heeft in laatste instantie nog een nieuwe doelman gevonden en heeft Kjell Peersman op huurbasis weggehaald bij PSV. De jonge doelman gaat bij de Pallieters nu op zoek naar speelminuten, die hij bij PSV niet kreeg.

De twintigjarige Peersman zet een opvallende stap naar onze Challenger Pro League, maar kon naar eigen zeggen wel rekenen op meer interesse. "Koos ik voor het geld, dan had ik een buitenlandse piste moeten volgen", vertelt hij in Gazet van Antwerpen.

Het werd echter Lierse, waar hij op zoek gaat naar speelminuten. Die kreeg hij bij PSV niet en vorig seizon speelde hij ook slechts negen partijen voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. "Ik kom uit een erg lastige periode bij PSV en wil me in de kijker spelen", aldus Peermans.

Hij begint aan zijn avontuur bij Lierse dan ook met één groot en duidelijk doel. "Mijn drive is enorm om me te tonen en te laten zien dat het verkeerd was in Eindhoven om me niet mee door te nemen. Met die motivatie in het achterhoofd is Lierse de perfecte keuze", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.