LOL! Proto zegt sorry na Eriksen-verhaal: 'Mijn vrouw zegt dat ik onzin vertel'

4 september om 21:16

Dan toch geen Christian Eriksen voor RSC Anderlecht. De Deen werd gelinkt aan paars-wit en ging volgens Silvio Proto ook verhuizen richting de Brusselaars. Zover kwam het echter niet, waarna de voormalige doelman nu op humorische wijze mea culpa slaat.

Eriksen werd lang gelinkt aan Anderlecht, maar leek ook geen spek voor de bek te zijn van de Brusselaars. Toen de fans van paars-wit de hoop op Eriksen al bijna hadden opgegeven, kwam Proto met het bericht dat de Deense middenvelder toch naar Anderlecht zou verhuizen. Al snel werd dat ontkracht en kwam er ook flink wat kritiek op Proto. Hij beseft ook dat hij stevig in de fout is gegaan.

Op X slaat hij ook – op een bijzonder opvallende manier – mea culpa na zijn gerucht over Eriksen. 'Sorry als ik sommigen valse hoop heb gegeven. Het is duidelijk dat mijn vrouw gelijk heeft, soms praat ik echt onzin (en volgens haar zelfs te vaak)', schrijft hij nog.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.