Riemer na gelijkspel RSC Anderlecht tegen Union Saint-Gilloise

Riemer na gelijkspel Union - Anderlecht: “Zal dat nooit als excuus gebruiken”

2 september om 20:03

Hoofdtrainer Brian Riemer speelde met RSC Anderlecht een wedstrijd tegen Union Saint-Gilloise. Deze wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel, mede door een gemiste strafschop van Union SG.

Riemer vond Anderlecht niet goed starten aan de wedstrijd tegen Union. Hierover meldt de trainer tegenover Sporza. "Ik was niet tevreden over de eerste helft." Echter vond de trainer van RSCA het niet vreemd dat zijn ploeg moeite had in het Stade Joseph Marien. “Op Union hebben we het altijd moeilijk. Het is een moeilijk te bespelen ploeg met veel energie.”

Naast dat Anderlecht het lastig had op Union, had de trainer nog een verklaring voor het matige spel in de wedstrijd. "We moeten leren omgaan met de Europese wedstrijden op donderdag, al zal ik dat nooit als excuus gebruiken. Als je ambitieus wil zijn, mag een voorbereiding van 72 uur geen excuus zijn."

Voor Anderlecht en Riemer staat er nu een vrij weekend op het programma in verband met de interlandperiode. Na de interlandperiode speelt het een thuiswedstrijd in de Jupiler Pro League tegen KVC Westerlo.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.