Duranville krijgt selectie voor de Rode Duivels: "Hij kan een grote speler worden"

30 augustus om 13:28

Domenico Tedesco heeft bij de Rode Duivels besloten om verschillende pionnen een kans te geven. Ook Julien Duranville is er voor het eerst bij en mag dromen van zijn Duivels debuut. De bondscoach gelooft ook enorm in hem.

Duranville wist nog niet door te breken voor Borussia Dortmund en kwam het voorbije seizoen ook amper tot niet in actie voor de club. Hij is nu echter weer fit en krijgt al heel snel een oproeping voor de Rode Duivels. "Hij is een groot talent", is Tedesco bijzonder lovend op zijn persconferentie.

De Duitse bondscoach gelooft duidelijk dat Duranville nog belangrijk kan worden voor de nationale ploeg. "Hij kan een grote speler worden en is al belangrijk in Dortmund. Ik heb met Dortmund-trainer Sahin gepraat. Hij was er erg positief over", klinkt het.

De flankaanvaller zal dan echter ook blessurevrij moeten blijven. "Duranville is stabiel nu na een periode met veel blessures. Ik heb beloofd dat we hem goed zullen behandelen. Er zijn geen twijfels meer over zijn fitness nu. We hebben zo veel goeie flankspelers hier, het is ongelooflijk. Ik kan er wel 12 opstellen", besluit Tedesco.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.