LIVE: Anderlecht – Dinamo Minsk in Europa League

LIVE: Invaller Amuzu neemt alle twijfel weg bij Anderlecht (gesloten)

29 augustus om 21:50
Laatste update: 29 augustus om 21:50

RSC Anderlecht neemt het donderdagavond in de Play-Offs van de Europa League op tegen Dinamo Minsk. De twee ploegen proberen de competitie van het toernooi te bereiken. Praat op VoetbalPrimeur.be mee over het duel.

Vorige week donderdag speelde Anderlecht zijn heenmatch tegen ploeg uit Wit-Rusland. Door een doelpunt van Ludwig Augustinsson won paars-wit de heenmatch met 0-1. De terugmatch begint Anderlecht dus met een kleine voorsprong. Het duel zal afgewerkt worden voor een vol Lotto Park.

Tegen Dinamo Minsk kan Anderlecht opnieuw geen beroep doen op Jan Vertonghen. De aanvoerder wordt pas na de interlandbreak terugverwacht. Francis Amuzu zit wel weer in de selectie van Brian Riemer.

Opstelling Anderlecht:

Dinamo Minsk moet vol aan de bak in Anderlecht om alsnog de competitiefase van de Europa League te halen. De ploeg die straks over twee duels verliest, heeft wel één voordeel. Die club gaat immers naar de competitiefase van de Conference League.

Opstelling Dinamo Minsk: Lapoukhov, Lopes de Oliveira, Gavrilovich, Begunov, Pigas, Demchenko, Selyava, Amian, Podstrelov, Alfred, Bakhar. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.