'Kingsley Coman kan naar vertrekken bij Vincent Kompany's Bayern München'

'Kompany kan alweer speler kwijtraken, Al Hilal doet hoog bod op Bayern-aanvaller'

27 augustus om 15:14
Laatste update: 27 augustus om 15:34

Vincent Kompany zou nog eens een speler kunnen kwijtraken. Al Hilal zou een erg hoog bod op Kingsley Coman hebben gedaan. De Franse buitenspeler van Bayern München staat naar verluidt open voor een vertrek naar Saudi-Arabië.

Zowel Fabrizio Romano als de Duitse tak van Sky Sports melden dat Al Hilal erg dicht bij een deal met Coman is. Al zouden er ook clubs uit de Premier League geïnteresseerd zijn en ziet zijn voormalige trainer Hansi Flick het wel zitten om de Fransman naar FC Barcelona te halen. Mochten er geen andere clubs concreet worden, dan heeft Coman er oren naar om richting Saudi-Arabië te vertrekken. 

Bayerns algemeen directeur Jan-Christian Dreesen heeft tegenover Sky Sports al gereageerd op de mogelijke transfer. "Je kunt je voorstellen dat ik tijdens de laatste dagen van de transferperiode niet op de huidige geruchten zal reageren. Het is niet gepast tegenover de spelers en het wakkert alleen maar onnodige speculatie aan."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.