Hein Vanhaezebrouck ziet ploegen De Roeck graag

Vanhaezebrouck heeft lof voor De Roeck: "Wil zijn ploeg zien voetballen"

26 augustus om 19:28
Laatste update: 26 augustus om 19:47

Hein Vanhaezebrouck zat het voorbije speelronde weer op het puntje van zijn stoel te kijken naar de Jupiler Pro League. De trainer in ruste had dit keer met extra veel aandacht gekeken naar het Royal Antwerp FC van coach Jonas De Roeck.

De komst van De Roeck naar Antwerp is een zegen voor The Great Old , zo stelt HVH in zijn wekelijkse bijdrage in Het Nieuwsblad. "Antwerp was in geen enkele wedstrijd een straf om naar te kijken. Er gebeurt altijd iets. Dat komt ook door de trainer", klonk het vol lof.

De manier waarop De Roeck Antwerp laat voetballen kan Vanhaezebrouck zeer bekoren. "Jonas De Roeck wil zijn ploeg zien voetballen, met hoge backs, veel beweging, middenvelders die in de box moeten komen."

Uiteraard klinkt er na de thuisnederlaag tegen KV Mechelen ook kritiek van Vanhaezebrouck. "Zijn speelwijze is zo offensief dat zijn ploegen ook wel wat weggeven", analyseert hij en dat werd Antwerp het voorbije weekend dus fataal.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.