De Roeck ontgoocheld bij Antwerp: "Spijtig dat doelpunt is goedgekeurd"

25 augustus om 10:16

Antwerp heeft met 0-1 verloren van KV Mechelen. Jonas De Roeck was na de partij ontgoocheld. Volgens hem was het winnende doelpunt ongeldig.

"Voor mij was er een fase heel discutabel, namelijk het doelpunt", aldus De Roeck bij Gazet Van Antwerpen. "Ik heb het ook pas na de wedstrijd gezien, maar Ouattara neemt deel aan het spel terwijl hij naar de bal springt. Onze speler Zeno (Van den Bosch, red.) past daardoor zijn positie aan, waardoor Mechelen scoort. Spijtig dat dat doelpunt is goedgekeurd.”

Na de goal deed Antwerp te weinig terug. “We hebben offensief niet genoeg kwaliteit gebracht hebben en namen de verkeerde beslissingen. Ik hoop op nog opportuniteiten om er nog spelers bij te hebben. Maar we zijn met de huidige ploeg ook hard aan het werken om sterker te worden. Als coach is het inderdaad leuker om meer keuzes te hebben tijdens een wedstrijd, maar dat is geen excuus."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.