Beloften Club Brugge komen in slot gelijk met La Louvière

Beloften van Club Brugge in het slot nog op gelijke hoogte met La Louvière

24 augustus om 21:51

La Louviere was dichtbij een tweede overwinning in de Challenger Pro League. In het eigen huis werd er uiteindelijk met 1-1 gelijkgespeeld tegen de beloften van Club Brugge. Een eigen doelpunt van Liam De Smet zorgde voor doelpunt van La Louviere en in de slotfase wist Lynnt Audoor de gelijkmaker binnen te koppen.

Club NXT was dominant aan de bal op bezoek bij La Louviere. Ondanks het balbezit konden de jonkies van Club Brugge amper aan schoten komen. La Louviere had minder moeite om aan kansen te komen.

Na 30 minuten spelen wist La Louviere op voorsprong te komen tegen Club NXT. Dit gebeurde via een ingestudeerde hoekschop. Uiteindelijk werd de bal hard en laag voorgezet en via het been van De Smet belandde de bal in het doel van Club NXT.

De beloften van Club Brugge probeerden nog op gelijke hoogte te komen en in de slotfase lukte dit ook. Audoor toonde zich van grote waarde en knikte in de 87e minuut de gelijkmaker binnen. Door de gelijkmaker beginnen La Louviere en Club NXT met 4 op 6 aan de Challenger Pro League.