Bakayoko geeft verstek bij PSV met "lichte blessure"

Bakayoko geeft verstek bij PSV: geen transferitis, wel "lichte blessure" volgens trainer

23 augustus om 17:24

PSV zal dit weekend geen beroep kunnen doen op Johan Bakayoko. De Rode Duivel wordt nog steeds in verband gebracht met een mooie transfer, maar zijn afwezigheid is er louter vanwege blessureleed, verzekert zijn trainer.

Peter Bosz kondigde op zijn persconferentie aan dat Bakayoko er dit weekend niet bij zal zijn. De flankaanvaller heeft nog te veel last na het vorige competitieduel tegen Heracles, waar PSV met 1-3 won. Bakayoko scoorde daar trouwens. De volgende opdracht, een thuispartij tegen Almere City, zal zonder hem verlopen.

De achterdochtigen hoeven daar verder niets achter te zoeken. Volgens Bosz gaat het om "een lichte blessure" en zal Bakayoko de week erop zeker opnieuw aanwezig zijn in de wedstrijdkern. De vraag is uiteraard of onze landgenoot dan al niet vertrokken. In de Bundesliga zijn er gegadigden, maar enkel Nottingham Forest zou momenteel erg concreet zijn.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.